Barisan Ahad NFL Menawarkan Banyak Cabaran untuk Peminat dan Petaruh
toto

Barisan Ahad NFL Menawarkan Banyak Cabaran untuk Peminat dan Petaruh

Aksi Minggu 3 musim NFL diteruskan pada hari Ahad dengan satu lagi permainan penuh. Tujuh pasukan masih mencari kemenangan pertama mereka, yang mungkin bermakna segelintir pasukan masih akan tidak menang menjelang Minggu 4.

Raiders lwn Titans
Quarterback Arizona Cardinals Kyler Murray menjaringkan gol pendaratan lawan Las Vegas Raiders pada Minggu 2. Raiders berusaha untuk pulih daripada kekalahan itu dengan kemenangan menentang Tennessee Titans pada hari Ahad. (Imej: Associated Press )
Tampa Bay Buccaneers memasuki Minggu 3 musim NFL tanpa kalah. Bagaimanapun, mereka mempunyai beberapa mangsa akibat kesalahan. Penerima Chris Godwin dan Julio Jones cedera. Malah berlari kembali Leonard Fournette terhad dalam latihan minggu ini.

Penerima Mike Evans juga tidak akan berada di padang. Dia diketepikan selepas menerima penggantungan satu perlawanan daripada pertarungannya dengan pertahanan New Orleans Saints Marshon Latimore minggu lalu.

Ini hanyalah salah satu daripada perlawanan hangat pada hari Ahad, dengan pembuat peluang memberikan Bucs faedah daripada keraguan.

Bucs Perlu Bantuan Mengenai Kesalahan
Melihat bangku penuh pemula yang tidak berupaya, Buccaneers memutuskan untuk cuba mengisi lubang itu. Mereka memperoleh Cole Beasley, dikeluarkan oleh Buffalo Bills Mac lalu dan tidak aktif sejak itu.

Rayuan penerima “Masukkan saya, jurulatih,” akhirnya didengari, tetapi hanya untuk skuad latihan Bucs. Dia boleh dipanggil, membuktikan bahawa Tampa terdesak untuk mendapatkan bantuan.

QB Tom Brady tidak mempunyai permulaan yang baik untuk Tampa setakat ini. Dia hanya mempunyai dua hantaran sentuh dan sejauh 402 ela, menurut ESPN. Dia mempunyai perjalanan yang jauh jika dia berharap untuk menewaskan 43 TD musim lalu. Namun, Bucs melakukan sesuatu yang betul. Mereka menguasai NFC Selatan dengan rekod 2-0 mereka.

Sebaliknya, Green Bay Packers berjuang untuk mengawal NFC North. Kesemua empat pasukan divisyen adalah 1-1, walaupun hanya Packers dan Detroit Lions yang menang pada Minggu 2. Aaron Rodgers dan Packers tidak pernah menewaskan Buccaneers sejak musim 2017. Mereka bertemu kali terakhir pada musim 2020, berdepan pada musim biasa dan playoff. Pasukan Brady menewaskan mereka dengan 38-10 dan 31-26.

Bucs, seperti biasa, adalah kegemaran dengan buku sukan , tetapi tidak banyak. DraftKings, Caesars dan BetMGM mempunyai mereka sekitar -115 atau lebih. Walau bagaimanapun, Packers mendapat sekitar -105, kecuali pada Caesars. Di sana, ia melihat tolakan.

Spread hanya satu mata pada over/under 42. Apabila menghadapi Bucs, Packers adalah 2-5 terhadap spread (ATS). Lebihan telah melanda dalam lima perlawanan terakhir yang dimainkan oleh kedua-dua mereka. Walau bagaimanapun, dengan kecederaan yang semakin meningkat, ini boleh menjadi permainan yang mendapat markah rendah.

Tua Mendiamkan Pengkritik
Pada Minggu 1, Buffalo Bills (2-0) tidak menghadapi masalah untuk menumbangkan LA Rams. Mereka kemudian mengulangi pencapaian menentang Tennessee Titans.

Miami Dolphins (2-0) boleh membuktikan sukar, terutamanya selepas Fins QB Tua Tagovailoa membungkam pengkritiknya minggu lalu. Dia memberikan Keluaran SGP persembahan cemerlang pada hari Ahad di Baltimore, menetapkan tahap tertinggi kerjaya untuk hantaran meter dengan 469 dan menambah enam TD udara.

Dia juga bertanggungjawab untuk kemunculan semula Miami selepas pasukan itu ketinggalan 35-14 pada lewat suku ketiga. Tua membantu merangka buku permainan yang membawa Fins meraih kemenangan 42-38.

Buffalo telah memenangi tujuh perlawanan terakhir dalam perlawanan ini. Ini termasuk kekalahan memalukan 35-0 di Miami tahun lepas. Dengan Josh Allen menerajui, Bills kini mengawal serangan utama dalam NFL dengan 36 mata setiap perlawanan. Pertahanan Miami mungkin tidak menghalang mereka, tetapi serangan itu mempunyai kekuatan untuk memberi pertahanan Buffalo sukar.

Stefon Diggs mengalami musim yang baik setakat ini. Penerima lebar mendahului liga dengan empat penerimaan TD dan mempunyai 20 tangkapan dan 270 ela untuk menuntut tempat kedua dalam kedua-dua kategori. Sekolah menengah Dolphins akan menghadapi kesukaran untuk mengikutinya.

Para pembuat taruhan juga mengetahuinya. Mereka memberikan permainan kepada Bills, dengan DraftKings meletakkan talian pada -215. FanDuel mempunyainya pada -230, dan Caesars menyenaraikannya sebagai -225 kegemaran. The Fins mendapat sekitar +185.

Spread ialah 5 mata yang dihormati pada kebanyakan buku, dan atas/bawah ialah 52.5. Jumlahnya telah melebihi untuk Bil dalam enam daripada sembilan terakhir mereka dan 10 daripada 14 terakhir antara kedua-dua ini. Seseorang perlu mencatatkan kerugian pada hari Ahad. Tetapi ia tidak mungkin menjadi Rang Undang-undang.

Penghujung Telur Angsa
Selepas Ahad, sama ada Las Vegas Raiders atau Titans akan menyimpan telur angsa mereka dalam ruangan kemenangan. Raiders melakukan yang terbaik dalam dua perlawanan pertama mereka, tetapi ia tidak mencukupi.

Mereka tewas terhadap Chargers pada Minggu 1, diikuti dengan kekalahan memalukan pada Minggu 2 terhadap Cardinals. Membiarkan Arizona memungut 16 mata pada suku keempat adalah laluan kemalangan yang pasti dengan bencana.

The Raiders sepatutnya meningkatkan skala tidak lama lagi, tetapi pertahanan Pengeluaran SDY mereka perlu menjadi lebih baik terlebih dahulu. Lima pemain permulaan sedang dalam laporan kecederaan mereka, yang boleh menimbulkan masalah pada hari Ahad.

Selepas persembahan tahun lepas, Titans memulakan musim ini sebagai pasukan kegemaran untuk menawan AFC Selatan. Bagaimanapun, mereka cepat merudum berikutan dua persembahan yang mengecewakan.

Memandangkan kehancuran pertahanan Titans pada Minggu 1, kehancuran Minggu 2 dapat diramalkan. Walaupun kesalahan Raiders tidak sama dengan Bills, ia akan menumbuk pertahanan Titan lebih daripada sekali.

Perkara yang sama boleh dikatakan tentang Raiders. Kekalahan mereka pada Minggu 2 mencetuskan penggera. Jika mereka bermain seperti itu lagi, Titans mungkin berada di tempat yang baik untuk menuntut kemenangan pada hari Ahad.

Oddsmakers tidak bersedia untuk memanggilnya seperti itu, walaupun. Mereka Data HK masih memberikan Raiders lebih optimistik pada -130 kepada +110 Titans. Walau bagaimanapun, spread hanya 2 pada lebih/bawah 45.5.

Ini boleh menjadi tempat yang baik untuk menyokong underdog dan bawah. Bahagian bawah telah memukul sekurang-kurangnya lima kali dalam tujuh perlawanan untuk kedua-dua pasukan.

Ambil ia untuk apa yang patut. Pada Minggu 2, pasukan kegemaran menjadi 5-9-1 menentang penyebaran. Selain itu, enam underdog menang. Over/under ialah 5-10-1, menandakan minggu kedua berturut-turut dengan kebanyakan under.