Permainan Fantasma Disiarkan Secara Langsung dengan Loto-Québec
toto

Permainan Fantasma Disiarkan Secara Langsung dengan Loto-Québec

Light & Wonder telah meningkatkan perkongsiannya dengan Fantasma Games dengan menyampaikan kandungan slotnya kepada Loto-Québec, pengendali wilayah loteri dan produk iGaming di Québec, Kanada. Terima kasih kepada Live Draw Singapore sokongan Light & Wonder, Fantasma Games telah dapat mewujudkan kehadirannya di pasaran dan memastikan kepakarannya diperlukan.

Permainan Fantasma Memasuki Pasaran iGaming Kanada
Sebagai tambahan tambahan, Light & Wonder telah berpeluang untuk menunjukkan kuasa platform OpenGamingnya yang berdedikasi, penyelesaian pengagregatan kandungan yang membolehkan studio menyumbangkan produk mereka kepada kumpulan tajuk yang kemudiannya diedarkan secara global kepada pengendali.

Platform OpenGaming Light & Wonder telah cukup mengagumkan untuk membolehkan studio meningkatkan penglibatan dan jangkauan pasaran mereka dengan pantas. Gelaran Fantasma Games sudah pun menjadi sebahagian daripada tawaran di Loto-Québec berkat pertandingan OpenGaming.

Permainan yang tersedia untuk pemain termasuk tetapi tidak terhad kepada Bounty Showdown, yang merupakan salah satu pilihan Fantasma terkini dan paling diidamkan. Fantasma Games menjadi ahli keluarga OpenGaming pada live hk tahun 2021 dan sejak itu telah dapat mencapai pangsi pengedaran yang penting. Memasuki tawaran produk di Loto-Québec merupakan satu lagi peristiwa penting.

Pengarah perkongsian Light & Wonder Steve Mayes mengalu-alukan peluang ini dan berkata bahawa Fantasma Games ialah salah satu rakan kongsi operasi OpenGaming yang terbaik. Permainan mengasyikkan syarikat telah membolehkannya mewujudkan jejak dan perkongsian berprofil tinggi broker dengan jenama iGaming yang penting. Mayes menambah:

Kami berbangga kerana telah menyokong kemasukan syarikat ke Kanada dan percaya portfolio permainannya akan bergema dengan khalayak yang luas.

Pengarah perkongsian Light & Wonder Steve Mayes
Fredrik Johansson Teruja tentang Peluang Masa Depan
Pengasas Fantasma Games, Fredrik Johansson bercakap mengenai perkongsian yang baru ditubuhkan itu, berkata bahawa dia teruja melihat produk syarikat itu disiarkan secara langsung dengan Loto-Québec dan mengukuhkan lagi capaian Fantasma. Beliau menekankan kepentingan pengembangan global seperti:

Memperluas ke pasaran baharu adalah sangat penting untuk strategi keseluruhan Togel macau kami dan jangkauan global OpenGaming adalah sebab mengapa bekerjasama dengan Light & Wonder pada mulanya.

Pengasas Fantasma Games Fredrik Johansson
Johansson menyatakan bahawa Fantasma Games akan berusaha untuk mengembangkan dan mengukuhkan kehadirannya di pasaran Kanada, dan mengucapkan terima kasih kepada Light & Wonder atas peluang untuk menembusi pasaran penting ini.