Wazdan Tandha Operator Kapindho ing Bulgaria karo Alphawin
toto

Wazdan Tandha Operator Kapindho ing Bulgaria karo Alphawin

Wazdan , panyedhiya anjog isi iGaming kanggo industri casino online, wis luwih nggedhekake posisi ing pasar Bulgaria, teaming karo Alphawin , operator lokal penting lan account game. Akibaté, supplier bakal ngirim sawetara produk game Totobet HK kanggo casino, total 14 game banget , kang bakal nyerang ngarep karo sawetara demografi, perusahaan informs ing release penet.

Alphawin Dadi Omah Anyar Wazdan Games ing Bulgaria
Kemitraan konten kasebut nalika Alphawin wis tekad kanggo terus lan tuwuh jejak ing negara Eropa Timur lan dadi pimpinan pasar. Kanggo mlebu, operator bakal ngandelake konten inovatif dening Wazdan kayata 9 Lions , Sizzling 777 Deluxe, lan Larry the Leprechaun kanggo sawetara jeneng. Wazdan bakal nambah gelar luwih akeh ing dalan, sawetara sing bakal teka karo mekanik Hold the Jackpot sing misuwur.

Iki minangka kesepakatan nomer loro sing ditandatangani Wazdan ing negara kasebut, sadurunge kerja sama karo operator liyane, Sesame. Ngomentari Demo Slot kesempatan anyar iki, kepala penjualan lan pangembangan bisnis Wazdan kanggo Balkan lan Eropa Tenggara, Radka Bacheva, ujar:

Kita remen kanggo ngluwihi ngarsane ing Bulgaria karo casino online minangka seger lan macem minangka Alphawin. Iku taun Fantastic kanggo Alphawin minangka casino wis ditambahi kanthi cepet lan kita ora bisa dadi luwih seneng kontribusi kanggo sukses sing karo isi kualitas.

Kepala penjualan lan pangembangan bisnis Wazdan kanggo Balkan lan Eropa Tenggara, Radka Bacheva
Kabar kasebut uga ditampa dening manajer kasino Alphawin Adriana Dasheva sing ujar manawa operator kasebut njaga rencana ekspansi ambisius ing negara Pengeluaran SDY kasebut lan seneng ndeleng pemasok tingkat ndhuwur liyane kayata Wazdan gabung karo panyedhiya konten kanggo merek kasebut. Dasheva ujar manawa dheweke yakin manawa gelar Wazdan saiki lan mbesuk bakal mbantu kontribusi kanggo pangembangan Alphawin ing negara kasebut.